Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár/pomocný kuchár
Žilinská univerzita v Žiline
- Miesto práce: Žilinská univerzita v Žiline, Univerzitná, Žilina
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 720 EUR/mesiacod 720€ tarifný plat + osobný príplatok + odmeny budú priznané v súlade so zákonom č. 553/2003 Z. z., výška platu závisí aj od skúsenosti a praxe kandidáta
- Termín nástupu: 21.02.2021 resp. dohodou
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Práca v stravovacom zariadení Žilinskej univerzity v Žiline
- Príprava a výdaj jedla, pripravovanie a výdaj teplých, studených a diétnych pokrmov
- Zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- Používanie a starostlivosť o kuchynské náradie a vybavenie
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a zásad
- Komunikácia so zákazníkmi (študenti, zamestnanci univerzity, externí stravníci)
- Príprava a výdaj jedla, pripravovanie a výdaj teplých, studených a diétnych pokrmov
- Zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- Používanie a starostlivosť o kuchynské náradie a vybavenie
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a zásad
- Komunikácia so zákazníkmi (študenti, zamestnanci univerzity, externí stravníci)
Zamestnanecké výhody, benefity
ranná zmena - od 6.00 - 14.00, práca PO-PIA
6 dní dovolenky nad rámec Zákonníka práce
1 deň sick day
príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie
náhrady pri PN nad rámec Zákonníka práce
dochádzkový bonus, odmeny
voľno cez vianočné sviatky
možnosť čerpať plynule dovolenku počas letných prázdnin
vlastné rekreačné zariadenie v Zuberci
zľavy u našich partnerov
6 dní dovolenky nad rámec Zákonníka práce
1 deň sick day
príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie
náhrady pri PN nad rámec Zákonníka práce
dochádzkový bonus, odmeny
voľno cez vianočné sviatky
možnosť čerpať plynule dovolenku počas letných prázdnin
vlastné rekreačné zariadenie v Zuberci
zľavy u našich partnerov
Informácie o výberovom konaní
Ďakujeme za prejavený záujem, kontaktovať budeme len vybraných kandidátov, ktorí spĺňajú naše požiadavky.
Dátum nástupu v priebehu mesiaca február 2022 resp. podľa dohody.
Prihlásiť sa do výberového konania je možné do 18.02.2022 zaslaním požadovaných dokladov:
- žiadosť o prijatie do zamestnania,
- štruktúrovaný profesijný životopis,
- fotokópie dokladov o najvyššom dosiahnutom vzdelaní (maturita, vysvedčenie o štátnej záverečnej skúške),
- čestné vyhlásenie o pravdivosti údajov uvádzaných v priložených dokladoch.
Od úspešného uchádzača budeme pred uzatvorením pracovného pomeru vyžadovať absolvovanie vstupnej lekárskej prehliadky u nášho zmluvného všeobecného lekára.
Informácie o podmienkach spracúvania osobných údajov nájdete na stránke UNIZA, v sekcii „Ochrana osobných údajov.
Dátum nástupu v priebehu mesiaca február 2022 resp. podľa dohody.
Prihlásiť sa do výberového konania je možné do 18.02.2022 zaslaním požadovaných dokladov:
- žiadosť o prijatie do zamestnania,
- štruktúrovaný profesijný životopis,
- fotokópie dokladov o najvyššom dosiahnutom vzdelaní (maturita, vysvedčenie o štátnej záverečnej skúške),
- čestné vyhlásenie o pravdivosti údajov uvádzaných v priložených dokladoch.
Od úspešného uchádzača budeme pred uzatvorením pracovného pomeru vyžadovať absolvovanie vstupnej lekárskej prehliadky u nášho zmluvného všeobecného lekára.
Informácie o podmienkach spracúvania osobných údajov nájdete na stránke UNIZA, v sekcii „Ochrana osobných údajov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
kuchár - prax v odbore min. 1 rok
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Prax na pozícii/v oblasti
- Prax v odbore a v oblasti gastronómie minimálne 1 rok
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Ukončené SOU v odbore kuchár výhodou, ale nie je podmienkou
- Nižšie stredné odborné vzdelanie/ s maturitou/bez maturity
- Prax v odbore a v oblasti gastronómie minimálne 1 rok
- Zdravotný preukaz
- Bezúhonnosť.
- Pracovná doba závisí od miesta výkonu práce: ranná od 6.00 - 14.00, zmena PO-PIA, nedeľa voľná
- Zodpovednosť, samostatnosť, spoľahlivosť, schopnosť tímovej práce,
- obsadzujeme 3 pracovné pozície
- Nižšie stredné odborné vzdelanie/ s maturitou/bez maturity
- Prax v odbore a v oblasti gastronómie minimálne 1 rok
- Zdravotný preukaz
- Bezúhonnosť.
- Pracovná doba závisí od miesta výkonu práce: ranná od 6.00 - 14.00, zmena PO-PIA, nedeľa voľná
- Zodpovednosť, samostatnosť, spoľahlivosť, schopnosť tímovej práce,
- obsadzujeme 3 pracovné pozície
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Žilinská univerzita v Žiline patrí už viac ako šesťdesiatpäť rokov k popredným vzdelávacím a vedeckovýskumným inštitúciám na Slovensku. Svojou bohatou tradíciou zaujíma významné miesto medzi slovenskými univerzitami a to nielen počtom študentov, ponukou zaujímavých a kvalitných študijných programov, ale najmä výraznou výskumnou i zahraničnou aktivitou. Univerzita aktuálne na svojich siedmich fakultách vzdeláva 7 850 študentov v 182 akreditovaných študijných programoch vo všetkých formách a stupňoch vysokoškolského štúdia.
Žilinská univerzita v Žiline na zabezpečenie svojich cieľov a zámerov zamestnáva cca 1 500 zamestnancov na rôznych pracovných pozíciách od vysokoškolských profesorov, vedeckých a výskumných pracovníkov po administratívnych a prevádzkových zamestnancov, ktorí zabezpečujú plynulý chod tejto vzdelávacej inštitúcie.
Žilinská univerzita v Žiline na zabezpečenie svojich cieľov a zámerov zamestnáva cca 1 500 zamestnancov na rôznych pracovných pozíciách od vysokoškolských profesorov, vedeckých a výskumných pracovníkov po administratívnych a prevádzkových zamestnancov, ktorí zabezpečujú plynulý chod tejto vzdelávacej inštitúcie.
Počet zamestnancov
1000 a viac zamestnancov