Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Sous Chef
Ski, Golf & Hotel Resort Tále
- Miesto práce: Horná Lehota-Tále
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Od 1 600 EUR/mesiacVýška nástupnej mesačnej mzdy samozrejme závisí od tvojich individuálnych skúseností a zručností, je predmetom partnerskej dohody. Férové finančné ohodnotenie - všetko na pracovnej zmluve.
- Termín nástupu: ihneď
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pravou rukou šéfkuchára a hlavným manažérom kuchyne, je Sous Chef de Cuisine- Je to presne ten človek, ktorý sa počas dňa stará o objednávky, kuchárom rozdeľuje prácu, dokončuje prezentáciu jedál a kontroluje, či jedlá odchádzajú v poriadku a načas.
Sous Chef musí ovládať prácu každého kuchára, pre prípad, že by ich musel kedykoľvek zastúpiť. Zároveň musí vedieť, ako správne riadiť dynamiku kuchyne. Tak hovorí nielen teória, ale aj prax.
Do nášho tímu hľadáme čerstvú posilu, ktorá dokáže prepojiť ľudí v kuchyni tak, aby vzniklo jedlo s emóciou.
Hľadáme niekoho, kto bude:
- priamym asistentom šéfkuchára, jeho pravou rukou, plnohodnotným zástupcom počas jeho neprítomnosti
- monitorovať všetky pracoviská a zabezpečovať ich bezproblémový chod
- ako druhý najdôležitejší človek v kuchyni, bude koordinovať a organizovať prácu kuchárov a ostatných zamestnancov kuchyne
- zabezpečovať bezproblémový chod stravovacích prevádzok rezortu
- aktívne účastný pri príprave jedál, nápomocný pri varení, najmä v "špičkách"
- aktívny pri tvorbe jedálnych lístkov
- zástupcom so znalosťou a zručnosťou v príprave ponúkaných jedál
Sous Chef musí ovládať prácu každého kuchára, pre prípad, že by ich musel kedykoľvek zastúpiť. Zároveň musí vedieť, ako správne riadiť dynamiku kuchyne. Tak hovorí nielen teória, ale aj prax.
Do nášho tímu hľadáme čerstvú posilu, ktorá dokáže prepojiť ľudí v kuchyni tak, aby vzniklo jedlo s emóciou.
Hľadáme niekoho, kto bude:
- priamym asistentom šéfkuchára, jeho pravou rukou, plnohodnotným zástupcom počas jeho neprítomnosti
- monitorovať všetky pracoviská a zabezpečovať ich bezproblémový chod
- ako druhý najdôležitejší človek v kuchyni, bude koordinovať a organizovať prácu kuchárov a ostatných zamestnancov kuchyne
- zabezpečovať bezproblémový chod stravovacích prevádzok rezortu
- aktívne účastný pri príprave jedál, nápomocný pri varení, najmä v "špičkách"
- aktívny pri tvorbe jedálnych lístkov
- zástupcom so znalosťou a zručnosťou v príprave ponúkaných jedál
Zamestnanecké výhody, benefity
Čo za to všetko ponúkame:
- stabilné zamestnanie
- plnú podporu v sebarealizácii a inovatívnych nápadoch
- možnosť profesionálneho rastu – školenia, tréningy, workshopy
- priateľské pracovné prostredie
- možnosť využívať hotelový wellness
- možnosť zdokonaľovania sa v anglickom jazyku
- možnosť výuky hry v golfe
- možnosť kariérneho rozvoja
- stabilné zamestnanie
- plnú podporu v sebarealizácii a inovatívnych nápadoch
- možnosť profesionálneho rastu – školenia, tréningy, workshopy
- priateľské pracovné prostredie
- možnosť využívať hotelový wellness
- možnosť zdokonaľovania sa v anglickom jazyku
- možnosť výuky hry v golfe
- možnosť kariérneho rozvoja
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že Vás naša ponuka oslovila, posielajte životopis na nižšie uvedený mail. zaslaním Vášho životopisu zároveň dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov uvedených v životopise za účelom výberu uchádzačov v zmysle Zákona č. 428/2002 o ochrane osobných údajov. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
kuchár
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
gastronómie
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Okrem relevantnej praxe v odbore min. 5 rokov, očakávame prácu s pozitívnym prístupom a nasadením, spoľahlivo, presne, precízne a s vôľou odborne rásť.
- organizačné a mentorské schopnosti
- znalosť platného jedálneho lístka, receptúr a pracovných postupov
- profesionálny prístup k pozícii prvého asistenta šéfkuchára
- zmysel pre čistou a poriadok, dodržiavanie zásad HCCP
- organizačné a mentorské schopnosti
- znalosť platného jedálneho lístka, receptúr a pracovných postupov
- profesionálny prístup k pozícii prvého asistenta šéfkuchára
- zmysel pre čistou a poriadok, dodržiavanie zásad HCCP
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Ski, Golf & Hotel Resort Tále tvorí golfové ihrisko, lyžiarske stredisko, dva hotely a reštaurácie. Počas letnej sezóny sa v rezorte konajú prestížne komerčné, ale aj športové golfové turnaje, v zime je spoločnosť zameraná na individuálne lyžiarske pobyty, lyžiarske výcviky a organizáciu komerčných lyžiarskych pretekov. Celoročne organizujeme konferencie, školenia, teambuildingy a cieľovou skupinou sú aj individuálni hostia, ktorí si prídu oddýchnuť do nášho rezortu.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov