Práca SME SME.sk
Pridať inzerát

Poď pracovať do nového podniku vo Zvolene! (kuchár)

Richard Lepieš

Informácie o pracovnom mieste

  • Miesto práce: Zvolen
  • Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 400 - 2 150 EUR/mesiacŠtvrťročné odmeny na základe spoločne nastavených cieľov, dodržiavania pravidiel a spokojnosti hostí.
  • Termín nástupu: 1.9.2022
  • Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáme tímového hráča do novej reštaurácie a pivárne vo Zvolene.
Tvojou náplňou práce bude :

Starostlivosť o bezproblémový chod prevádzky.
Zmysel pre pohostinnosť.
Príprava jedál.
Dodržiavanie nastavených pravidiel a štandardov servírovania.
Udržiavanie čistoty.

Zamestnanecké výhody, benefity

Regulárna pracovná zmluva na TPP (žiadne minimálky / dohody)
Férové ohodnotenie podľa výkonu.
Profesionálne zaškolenie pred nástupom do práce.
Plná podpora v rámci sebarealizácie a inovatívnych nápadov.
Školenia, workshopy
Možnosť pracovných stáží (Slovensko / zahraničie)
Možnosť kariérneho rastu.
Pracovné oblečenie.
Zabezpečená strava a pitný režim počas práce.
Motivačné bonusy.
Teambuildingy.

Informácie o výberovom konaní

Momentálne obsadzujeme nižšie uvedené pozície :

Kuchár (krátky/dlhý týždeň)
Smeny od 11:00/15:00 – kuchyňa do 23:00, PIA,SO do 00:00
Pracovný fond cca 175 hod.
Mzda : 1600€ brutto (+ odmeny, tips)

Obedový kuchár (PO-PIA 7:00-15:00)
Mzda : 1400€ brutto (+ odmeny, tips)

Hlavný kuchár (flexibilná pracovná doba)
- Dohliadanie na kvalitu vydaných jedál, dostupnosť surovín, objednávanie tovaru a dodržiavanie nastavených costov
- Kreativita pri tvorbe jedál
- Autorita v tíme
Mzda : 2150€ brutto (+ odmeny)


Prípadné nadčasy sú samozrejme preplácané, poprípade je možné si zobrať náhradné voľno.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

15.8.2022 (ostáva ešte 0 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

Gastronómia

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Prax na pozícii/v oblasti

Kuchár

Počet rokov praxe

1

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Čo je pre nás dôležité?
Profesionalita
Lojalita
Pozitívny prístup
Príjemné vystupovanie
Byť tímový hráč
Kreativita
Prax aspoň 1 rok

Si to ty?
Kontaktuj nás a radi ti dáme bližšie informácie osobne.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Koncept prevádzky : Beer Pub & Restaurant s klasickou kuchyňou v modernom štýle a širokou ponukou čapovaných pív, destilátov, remeselných limonád, s kapacitou 100 miest na sedenie.

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov