Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Sous chef pre rozrastajúci sa koncept Mint
Medusa
- Miesto práce: Bratislava II, Bratislava
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 900 EUR/mesiac
- Termín nástupu: marec 2022, prípadne dohodou
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme šikovného a skúseného kuchára na pozíciu Sous Chef. Preto ak máš chuť podieľať sa na organizovaní a kontrole, riadení zamestnancov a chceš byť príkladom pre celú kuchyňu, potom hľadáme práve TEBA!
Pre veľký záujem sa sieť konceptov Mint rozrastá. V júni 2021 sme otvorili štýlové remeselné bistro Mint, ktoré si získalo srdcia Ružinovčanov už po krátkej dobe. Preto sme sa rozhodli rozšíriť o ďalšie prevádzky v rámci Bratislavy. Našim hosťom chceme prinášať jedinečný zážitok z chutného jedla, poctivého, ručne robeného pečiva a vysoko kvalitnej kávy praženej u nás. To všetko hostia nájdu v krásnych nových priestoroch budúceho Mintu, ktorý otvárame na jar 2022.
Ak Ťa tento koncept oslovil a chceš vedieť viac, určite navštív webovú stránku
www.mintconcept.sk
Náplň práce
- Zodpovednosť za chod kuchynskej sekcie počas pracovnej zmeny, ak nie je prítomný šéfkuchár
- Aktívne podieľanie sa na efektívnom riadení kuchyne a organizácie práce kuchynského tímu
- Pripravovanie jedál podľa stanoveného jedálneho lístka a noriem
- Zabezpečenie kvality pripravených pokrmov
- Dodržiavanie hygienických noriem a čistoty na pracovisku
- Dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
- Zodpovednosť za skladové zásoby základných surovín
Pre veľký záujem sa sieť konceptov Mint rozrastá. V júni 2021 sme otvorili štýlové remeselné bistro Mint, ktoré si získalo srdcia Ružinovčanov už po krátkej dobe. Preto sme sa rozhodli rozšíriť o ďalšie prevádzky v rámci Bratislavy. Našim hosťom chceme prinášať jedinečný zážitok z chutného jedla, poctivého, ručne robeného pečiva a vysoko kvalitnej kávy praženej u nás. To všetko hostia nájdu v krásnych nových priestoroch budúceho Mintu, ktorý otvárame na jar 2022.
Ak Ťa tento koncept oslovil a chceš vedieť viac, určite navštív webovú stránku
www.mintconcept.sk
Náplň práce
- Zodpovednosť za chod kuchynskej sekcie počas pracovnej zmeny, ak nie je prítomný šéfkuchár
- Aktívne podieľanie sa na efektívnom riadení kuchyne a organizácie práce kuchynského tímu
- Pripravovanie jedál podľa stanoveného jedálneho lístka a noriem
- Zabezpečenie kvality pripravených pokrmov
- Dodržiavanie hygienických noriem a čistoty na pracovisku
- Dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
- Zodpovednosť za skladové zásoby základných surovín
Zamestnanecké výhody, benefity
- zázemie v stabilnej gastronomickej spoločnosti - aj počas pandémie máš u nás plnú podporu a istotu vyplývajúcu z práce na trvalý pracovný pomer #podnaistotu do Medusa
- školenia a profesionálny rozvoj v rámci unikátneho projektu vzdelávania MEDUSA ACADEMY
- príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností
- motivačný odporúčací program pre zamestnancov
- rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody ako napríklad zľavová karta v rámci našich prevádzok alebo karta Multisport
- školenia a profesionálny rozvoj v rámci unikátneho projektu vzdelávania MEDUSA ACADEMY
- príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností
- motivačný odporúčací program pre zamestnancov
- rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody ako napríklad zľavová karta v rámci našich prevádzok alebo karta Multisport
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)
Prax na pozícii/v oblasti
Kuchár
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Prax na pozícii kuchára min. 3 roky
- Skúsenosť na podobnej pozícii min. 1 rok
- Flexibilita
- Samostatnosť
- Pozitívny vzťah ku gastronómii
- Schopnosť tímovej spolupráce
- Schopnosť prevziať iniciatívu pri plnení úloh
- Zodpovednosť a spoľahlivosť
- Odolnosť voči stresu
- Vysoký štandard komunikácie a vystupovania
- Skúsenosť na podobnej pozícii min. 1 rok
- Flexibilita
- Samostatnosť
- Pozitívny vzťah ku gastronómii
- Schopnosť tímovej spolupráce
- Schopnosť prevziať iniciatívu pri plnení úloh
- Zodpovednosť a spoľahlivosť
- Odolnosť voči stresu
- Vysoký štandard komunikácie a vystupovania
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Medusa verí, že gastro má budúcnosť.
Hľadáme preto ľudí do nových podnikov, ktoré nastavia ešte vyšší štandard a naďalej budú posúvať úroveň gastra nielen na Slovensku. Naša sieť sa od roku 2003 stala lídrom pre celé odvetvie, čo sa prejavilo aj získaním prestížneho ocenenia Najzamestnávateľ roka 2021 – 1. miesto v kategórii Cestovný ruch, gastro a hotelierstvo. Medusa pôsobí na Slovensku, v Čechách a Rakúsku s viac ako 40 prevádzkami ako sú reštaurácie, bary, puby, trattórie, nočné kluby a kantíny. Disponuje aj vlastnou eventovou a cateringovou divíziou, vzdelávacím programom Medusa Academy a lojalitným systémom MedusaCard s viac ako 120.000 členmi.
Otvárame nové podniky a nové stabilné pozície. Poď k nám, tešíme sa na teba.
Hľadáme preto ľudí do nových podnikov, ktoré nastavia ešte vyšší štandard a naďalej budú posúvať úroveň gastra nielen na Slovensku. Naša sieť sa od roku 2003 stala lídrom pre celé odvetvie, čo sa prejavilo aj získaním prestížneho ocenenia Najzamestnávateľ roka 2021 – 1. miesto v kategórii Cestovný ruch, gastro a hotelierstvo. Medusa pôsobí na Slovensku, v Čechách a Rakúsku s viac ako 40 prevádzkami ako sú reštaurácie, bary, puby, trattórie, nočné kluby a kantíny. Disponuje aj vlastnou eventovou a cateringovou divíziou, vzdelávacím programom Medusa Academy a lojalitným systémom MedusaCard s viac ako 120.000 členmi.
Otvárame nové podniky a nové stabilné pozície. Poď k nám, tešíme sa na teba.
Počet zamestnancov
1000 a viac zamestnancov