Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
Medano s. r. o.
- Miesto práce: Orechová Potôň
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 739 - 1 200 EUR/mesiacpracovný pomer na dobu určitú. • Vyučený v odbore kuchár • Základná znalosť AJ alebo NJ • Minimálne 2 roky praxe kuchára v a-la-carte reštaurácii • Skúsenosti s usporiadaním banketov výhodou • Znalosť odpovedajúcich legislatívnych predpisov EU, skúsenosť s implementáciou noriem HACCP • Čistý register trestov • Znalosť smerníc HACCP
- Termín nástupu: ihneď
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• Zodpovednosť za najlepšiu možnú prípravu jedál a zároveň ekonomické využitie všetkých produktov
• Prísne dodržiavanie noriem HACCP, nariadenie týkajúce sa potravín a jedál a hygienických predpisov
• Výroba / výrobný proces; predkladanie jedál, menu a bufetov
• Príprava a starostlivosť o bufety, zabezpečenie bufetov a doplňovanie chybujúcich položiek
• Neustála kontrola kvality produktov a jedál
• (Spolu) zodpovednosť za čistotu chladničiek, chladiacich jednotiek a osobného pracovného miesta
• Zodpovednosť za vzhľad, čistotu a upravenosť pracovného odevu a to nasledovne: protišmyková obuv, pracovné nohavice, pracovný rondon, pracovná kuchárska čiapka
• (Spolu)zodpovednosť za každodenné upratovanie a starostlivosť o vybavenie na osobnom pracovnom mieste
• Dôsledne dodržovať technologické postupy a kalkulácie jednotlivých pokrmov
• Dbať na správne zachádzanie so zvereným inventárom
• Zodpovednosť za efektívne hospodárenie so surovinami v kuchyni v závislosti na prevádzke a objednávkach
• Zabezpečenie optimálneho priebehu práce v kuchyni a samostatné zrealizovanie objednávok podľa ponukových listov
• Dobrá komunikácia so servisným oddelením za účelom optimalizácie procesov
• Dodržiavanie stanov HACCP, BOZP a PO
• Profesionálne, ekonomické a hygienicky bezchybné zaobchádzanie a podávanie jedál
Ďalšie povinnosti:
• Dodržiavanie pracovnej doby (včasné príchody na pracovisko)
• Evidencia dochádzky
• Lojalita a diskrétnosť
• Optimalizovať priebeh práce vedenie ku zvýšeniu produktivity
• Priateľský, korektný a ústretový prístup k hosťom, kolegom a spolupracovníkom
• Správne a profesionálne zaobchádzanie s vyškerím vybavením a materiálom
• Zamestnanec pozná a dodržuje pravidla týkajúce sa šatní, skriniek, jedálne a fajčenia
• Zamestnanec musí okamžite informovať svojho nadriadeného v prípade dôležitých incidentov alebo udalostí
• Predávať respektíve ináč od komunikovať informácie tretím osobám nie je možné
• Zamestnanec musí poznať správne postupy, ktorými je nutné sa riadiť v prípade zvláštnych udalostí (napr. požiar, krádež, nehoda) a musí jednať podľa nich
• Zúčastniť sa všetkých plánovaných schôdzí a školení
• Ako reprezentant spoločnosti sa nesmie zamestnanec chovať akýmkoľvek spôsobom, ktorý by mohol poškodiť alebo pošpiniť povesť spoločnosti
• Od zamestnanca sa očakáva, že bude ochotný výpomoci kdekoľvek to bude v jeho/jej oddelení potreba
• Dodržiavanie BOZP a PO, štandardov a smerníc spoločnosti
• Zamestnanec musí vykonávať ďalšie nutné úlohy, relevantné povinnosti alebo ad hoc úlohy, pokiaľ budú zadané nadriadeným alebo prevádzkovým manažérom
• Prísne dodržiavanie noriem HACCP, nariadenie týkajúce sa potravín a jedál a hygienických predpisov
• Výroba / výrobný proces; predkladanie jedál, menu a bufetov
• Príprava a starostlivosť o bufety, zabezpečenie bufetov a doplňovanie chybujúcich položiek
• Neustála kontrola kvality produktov a jedál
• (Spolu) zodpovednosť za čistotu chladničiek, chladiacich jednotiek a osobného pracovného miesta
• Zodpovednosť za vzhľad, čistotu a upravenosť pracovného odevu a to nasledovne: protišmyková obuv, pracovné nohavice, pracovný rondon, pracovná kuchárska čiapka
• (Spolu)zodpovednosť za každodenné upratovanie a starostlivosť o vybavenie na osobnom pracovnom mieste
• Dôsledne dodržovať technologické postupy a kalkulácie jednotlivých pokrmov
• Dbať na správne zachádzanie so zvereným inventárom
• Zodpovednosť za efektívne hospodárenie so surovinami v kuchyni v závislosti na prevádzke a objednávkach
• Zabezpečenie optimálneho priebehu práce v kuchyni a samostatné zrealizovanie objednávok podľa ponukových listov
• Dobrá komunikácia so servisným oddelením za účelom optimalizácie procesov
• Dodržiavanie stanov HACCP, BOZP a PO
• Profesionálne, ekonomické a hygienicky bezchybné zaobchádzanie a podávanie jedál
Ďalšie povinnosti:
• Dodržiavanie pracovnej doby (včasné príchody na pracovisko)
• Evidencia dochádzky
• Lojalita a diskrétnosť
• Optimalizovať priebeh práce vedenie ku zvýšeniu produktivity
• Priateľský, korektný a ústretový prístup k hosťom, kolegom a spolupracovníkom
• Správne a profesionálne zaobchádzanie s vyškerím vybavením a materiálom
• Zamestnanec pozná a dodržuje pravidla týkajúce sa šatní, skriniek, jedálne a fajčenia
• Zamestnanec musí okamžite informovať svojho nadriadeného v prípade dôležitých incidentov alebo udalostí
• Predávať respektíve ináč od komunikovať informácie tretím osobám nie je možné
• Zamestnanec musí poznať správne postupy, ktorými je nutné sa riadiť v prípade zvláštnych udalostí (napr. požiar, krádež, nehoda) a musí jednať podľa nich
• Zúčastniť sa všetkých plánovaných schôdzí a školení
• Ako reprezentant spoločnosti sa nesmie zamestnanec chovať akýmkoľvek spôsobom, ktorý by mohol poškodiť alebo pošpiniť povesť spoločnosti
• Od zamestnanca sa očakáva, že bude ochotný výpomoci kdekoľvek to bude v jeho/jej oddelení potreba
• Dodržiavanie BOZP a PO, štandardov a smerníc spoločnosti
• Zamestnanec musí vykonávať ďalšie nutné úlohy, relevantné povinnosti alebo ad hoc úlohy, pokiaľ budú zadané nadriadeným alebo prevádzkovým manažérom
Zamestnanecké výhody, benefity
Mzda brutto 739,00 eur bude ešte upresnená pri osobnom pohovore plus benefity. Miesto výkonu práce je v areáli Slovakia Ring.
dátum nástupu dohodou.
dátum nástupu dohodou.
Informácie o výberovom konaní
Viac informácií na osobnom stretnutí
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
kuchár
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Začiatočník (A2) alebo Maďarský jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Nemecký jazyk - Začiatočník (A2)
Vodičský preukaz
B
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Prevádzkovanie športových zariadení
Prevádzkovanie zariadení slúžiacich na regeneráciu a rekondíciu
Organizovanie športových podujatí
Pohostinská činnosť a výroba hotových jedál pre výdajne
Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu
ubytovacie služby v ubytovacích zariadeniach s prevádzkovaním pohostinských činností v týchto zariadeniach a v chatovej osade triedy 3, v kempingoch triedy 3 a 4
Prevádzkovanie zariadení slúžiacich na regeneráciu a rekondíciu
Organizovanie športových podujatí
Pohostinská činnosť a výroba hotových jedál pre výdajne
Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu
ubytovacie služby v ubytovacích zariadeniach s prevádzkovaním pohostinských činností v týchto zariadeniach a v chatovej osade triedy 3, v kempingoch triedy 3 a 4