Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár/Kuchárka v AC Hotel by Marriott Bratislava
Legendhotels Slovakia, s.r.o.
- Miesto práce: Vysoká 2A, Bratislava
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 250 - 1 450 EUR/mesiacUvedený rozsah mzdy je orientačný a zahŕňa fixnú hrubú mzdu a očakávané legislatívne príplatky za prácu v cez víkendy a sviatky. Prípadné nadčasy sa preplácajú samostatne.
- Termín nástupu: ihneď
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pridajte sa do nášho tímu profesionálov a my Vám pomôžeme rozvíjať Váš odborný a kariérny rast v prostredí medzinárodnej spoločnosti.
Vaše základná pracovná náplň bude zahŕňať:
• Samostatná príprava jedál menu reštaurácie a baru podľa receptúr
• Príprava jedál ponúkaných formou bufetov pre podujatia, tiež raňajky
• Príprava zamestnaneckej stravy
• Podľa potreby výpomoc na iných pozíciách v kuchyni
• Zodpovednosť za dodržiavanie legislatívnych požiadaviek a štandardov siete Marriott
• Zabezpečenie a preverovanie kvality pripravovaných jedál a surovín
• Zodpovednosť za zverený inventár, nahlasovanie potreby nákupu a údržby, sledovanie dátumov spotreby
• Dodržiavanie čistoty, hygieny a evidencie v rozsahu HACCP
• Pracovný čas je rozvrhnutý nerovnomerne (dlhý-krátky týždeň), ranná a poobedná zmena bez nočných zmien
Vaše pracovné zodpovednosti budú zahŕňať:
• Podpora kolegov, jednanie s úctou a rešpektom
• Vytváranie pozitívnych a produktívnych pracovných vzťahov vo vlastnom oddelení a tiež v spolupráci s ostatnými pre dosiahnutie spoločných cieľov
Vaše základná pracovná náplň bude zahŕňať:
• Samostatná príprava jedál menu reštaurácie a baru podľa receptúr
• Príprava jedál ponúkaných formou bufetov pre podujatia, tiež raňajky
• Príprava zamestnaneckej stravy
• Podľa potreby výpomoc na iných pozíciách v kuchyni
• Zodpovednosť za dodržiavanie legislatívnych požiadaviek a štandardov siete Marriott
• Zabezpečenie a preverovanie kvality pripravovaných jedál a surovín
• Zodpovednosť za zverený inventár, nahlasovanie potreby nákupu a údržby, sledovanie dátumov spotreby
• Dodržiavanie čistoty, hygieny a evidencie v rozsahu HACCP
• Pracovný čas je rozvrhnutý nerovnomerne (dlhý-krátky týždeň), ranná a poobedná zmena bez nočných zmien
Vaše pracovné zodpovednosti budú zahŕňať:
• Podpora kolegov, jednanie s úctou a rešpektom
• Vytváranie pozitívnych a produktívnych pracovných vzťahov vo vlastnom oddelení a tiež v spolupráci s ostatnými pre dosiahnutie spoločných cieľov
Zamestnanecké výhody, benefity
• skvelá príležitosť pre profesionálny rast v medzinárodnej spoločnosti
• stabilné zamestnanie a príjemný kolektív
• stravovanie zabezpečené priamo v hoteli bezplatne
• možnosť využiť zamestnanecké ceny za ubytovanie ďalšie služby najväčšej hotelovej siete Marriott International
• stabilné zamestnanie a príjemný kolektív
• stravovanie zabezpečené priamo v hoteli bezplatne
• možnosť využiť zamestnanecké ceny za ubytovanie ďalšie služby najväčšej hotelovej siete Marriott International
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že ste sa našli v tomto popise a radi by ste sa stali členmi nášho tímu, neváhajte a pošlite nám svoj životopis. Ďakujeme za Váš záujem!
Keďže proces preverenia životopisov uchádzačov môže byť časovo náročný, prosíme Vás o trpezlivosť a pochopenie.
Tiež, že kontaktovať budeme len vybraných kandidátov.
Keďže proces preverenia životopisov uchádzačov môže byť časovo náročný, prosíme Vás o trpezlivosť a pochopenie.
Tiež, že kontaktovať budeme len vybraných kandidátov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Hoteliérstvo
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Varenie - Expert
Hazard Analysis and Critical Control Points HACCP - Mierne pokročilý
Samostatnosť - Pokročilý
Dôslednosť - Pokročilý
Zodpovednosť - Pokročilý
Hazard Analysis and Critical Control Points HACCP - Mierne pokročilý
Samostatnosť - Pokročilý
Dôslednosť - Pokročilý
Zodpovednosť - Pokročilý
Prax na pozícii/v oblasti
Hospitality, Hotels and Restaurants
Počet rokov praxe
1
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• Potrebná znalosť základných postupov práce na jednotlivých postoch v kuchyni - teplá kuchyňa, studená kuchyňa, prípadne tiež cukráreň
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť Legendhotels Slovakia s.r.o. je prevádzkovateľom jedného z naj-štýlovejších biznis hotelov v Bratislave pod značkou AC by Marriott, ktorý sa nachádza v samom srdci mesta a začal svoju prevádzku v Januári 2021.
Značka AC by Marriott prináša novú skúsenosť - perfektnú rovnováhu inšpirujúcich detailov, ktoré naši hostia chcú a úroveň služieb, ktorú potrebujú. Myslíme na každý moment pobytu našich hostí aby sme vedeli poskytnúť komfort, eleganciu a ničím nerušený pobyt. Neustále vkladáme našu snahu do vylepšovania detailov a zážitkov, na ktorých skutočne záleží.
Ak sa chcete stať súčasťou teamu, ktorý má cieľ poskytovať tie najlepšie služby našim hosťom a v ktorom Vám pomôžeme rásť a zúročiť Vaše skúsenosti, neváhajte nás kontaktovať.
Značka AC by Marriott prináša novú skúsenosť - perfektnú rovnováhu inšpirujúcich detailov, ktoré naši hostia chcú a úroveň služieb, ktorú potrebujú. Myslíme na každý moment pobytu našich hostí aby sme vedeli poskytnúť komfort, eleganciu a ničím nerušený pobyt. Neustále vkladáme našu snahu do vylepšovania detailov a zážitkov, na ktorých skutočne záleží.
Ak sa chcete stať súčasťou teamu, ktorý má cieľ poskytovať tie najlepšie služby našim hosťom a v ktorom Vám pomôžeme rásť a zúročiť Vaše skúsenosti, neváhajte nás kontaktovať.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov