Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér prevádzky, Prevádzkar, Manažér reštaurácie
JS - Catering s.r.o.
- Miesto práce: Čaklov
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Od 1 000 EUR/mesiacPodiel na tržbe
- Termín nástupu: dohodou
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, živnosť
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Príjmeme PREVÁDZKARA.
Do zabehnutej prevádzky spoločného stravovania príjmeme Prevádzkara na plný úväzok alebo živnosť.
Znalosti:
Pokladňa - pokročilý, Skladové hospodárstvo , Microsoft Excel-základy, Vodičský preukaz skupiny B, Prax v oblasti manažment, ľudské zdroje, gastronómia. Prax s
vedením personálu podmienkou.
Prosím predtým ako nám zašlete svoj životopis položte si nasledujúce otázky:
1. Viedol som tím ľudí?
2. Mám prax v gastronómii
3. Zvládam stres?
4. Robil som výberové konania na personál?
5. Zvládnem viesť reštauráciu?
Ak ste odpovedali na jednú z týchto otázok nie , tak nieste vhodný kandidát na nami ponúkanú pozíciu. Ak ÁNO tešíme sa na osobný pohovor.
Do zabehnutej prevádzky spoločného stravovania príjmeme Prevádzkara na plný úväzok alebo živnosť.
Znalosti:
Pokladňa - pokročilý, Skladové hospodárstvo , Microsoft Excel-základy, Vodičský preukaz skupiny B, Prax v oblasti manažment, ľudské zdroje, gastronómia. Prax s
vedením personálu podmienkou.
Prosím predtým ako nám zašlete svoj životopis položte si nasledujúce otázky:
1. Viedol som tím ľudí?
2. Mám prax v gastronómii
3. Zvládam stres?
4. Robil som výberové konania na personál?
5. Zvládnem viesť reštauráciu?
Ak ste odpovedali na jednú z týchto otázok nie , tak nieste vhodný kandidát na nami ponúkanú pozíciu. Ak ÁNO tešíme sa na osobný pohovor.
Zamestnanecké výhody, benefity
Flexibilný pracovný čas
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia,
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Začiatočník (A2)
Ostatné znalosti
Microsoft Office - Mierne pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
Prevádzkar, manažér reštaurácie, manažér hotela
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Zodpovednosť, príjemné vystupovanie voči klientom, schopnosť viesť ľudí, samostatnosť pri riešení úloh.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Príprava a rozvoz jedál obehového menu, zabezpečovanie osláv, svadieb....
+ prevádzka Streetfoodu (príprava a predaj rýchleho občerstvenia/burger, kebab,wrap.../)
+ prevádzka Streetfoodu (príprava a predaj rýchleho občerstvenia/burger, kebab,wrap.../)
Počet zamestnancov
5-9 zamestnancov