Práca SME SME.sk
Pridať inzerát

Kuchár závodnej kuchyne Vráble

Grand Gastro s.r.o.

Informácie o pracovnom mieste

  • Miesto práce: Vráble
  • Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 850 - 1 050 EUR/mesiacOdmeny až do 200 EUR/mesiac na pozícii kuchára
  • Termín nástupu: Ihneď
  • Druh pracovného pomeru: plný úväzok

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál.
Vyrábať a vydávať pokrmy.
Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe.
Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov.
Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek.
Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov.
Degustovať hotové pokrmy.
Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením.
Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál.
Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami.
Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov.
Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade.
Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie.
Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku.
Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií.
Viesť predpísanú evidenciu a záznamy.
Podieľať sa na príprave jedálneho lístka.
Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka.

Zamestnanecké výhody, benefity

Výhodné stravovanie
Sebarealizácia formou inovácií
Odmeny

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovať budeme iba uchádzačov, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady a požiadavku na prax.
Nutnosť mať platný zdravotný preukaz a byť bezúhonný.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

3

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
Organizovanie a plánovanie práce
Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
Rozhodovanie
Tvorivosť (kreativita)
Vedenie ľudí
Motivovanie ľudí

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť poskytuje koncept závodného stravovania a catering pre firemné eventy.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov