Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár závodnej kuchyne Vráble
Grand Gastro s.r.o.
- Miesto práce: Vráble
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 850 - 1 050 EUR/mesiacOdmeny až do 200 EUR/mesiac na pozícii kuchára
- Termín nástupu: Ihneď
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál.
Vyrábať a vydávať pokrmy.
Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe.
Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov.
Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek.
Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov.
Degustovať hotové pokrmy.
Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením.
Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál.
Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami.
Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov.
Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade.
Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie.
Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku.
Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií.
Viesť predpísanú evidenciu a záznamy.
Podieľať sa na príprave jedálneho lístka.
Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka.
Vyrábať a vydávať pokrmy.
Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe.
Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov.
Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek.
Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov.
Degustovať hotové pokrmy.
Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením.
Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál.
Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami.
Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov.
Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade.
Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie.
Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku.
Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií.
Viesť predpísanú evidenciu a záznamy.
Podieľať sa na príprave jedálneho lístka.
Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka.
Zamestnanecké výhody, benefity
Výhodné stravovanie
Sebarealizácia formou inovácií
Odmeny
Sebarealizácia formou inovácií
Odmeny
Informácie o výberovom konaní
Kontaktovať budeme iba uchádzačov, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady a požiadavku na prax.
Nutnosť mať platný zdravotný preukaz a byť bezúhonný.
Nutnosť mať platný zdravotný preukaz a byť bezúhonný.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
3
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
Organizovanie a plánovanie práce
Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
Rozhodovanie
Tvorivosť (kreativita)
Vedenie ľudí
Motivovanie ľudí
Organizovanie a plánovanie práce
Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
Rozhodovanie
Tvorivosť (kreativita)
Vedenie ľudí
Motivovanie ľudí
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť poskytuje koncept závodného stravovania a catering pre firemné eventy.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov