Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
Grand Gastro s.r.o.
- Miesto práce: Dolné hony, Nitra
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 000 EUR/mesiacOdmeny do výšky 150€ brutto/mesiac
- Termín nástupu: Ihneď
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Do prevádzky závodného stravovania v Nitre hľadáme skúseného a ochotného kuchára s atraktívnou pracovnou dobou iba cez týždeň.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál.
- Vyrábať a vydávať pokrmy.
- Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe.
- Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov.
- Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek.
- Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov.
- Degustovať hotové pokrmy.
- Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením.
- Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál.
- Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami.
- Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov.
- Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade.
- Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie.
- Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku.
- Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií.
- Viesť predpísanú evidenciu a záznamy.
- Podieľať sa na príprave jedálneho lístka.
- Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál.
- Vyrábať a vydávať pokrmy.
- Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe.
- Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov.
- Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek.
- Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov.
- Degustovať hotové pokrmy.
- Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením.
- Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál.
- Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami.
- Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov.
- Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade.
- Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie.
- Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku.
- Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií.
- Viesť predpísanú evidenciu a záznamy.
- Podieľať sa na príprave jedálneho lístka.
- Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka.
Zamestnanecké výhody, benefity
- Výhodné stravovanie
- Voľné víkendy
- Sebarealizácia formou navrhovania inovácií
- Voľné víkendy
- Sebarealizácia formou navrhovania inovácií
Informácie o výberovom konaní
Kontaktovať budeme iba uchádzačov, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady a požiadavku na prax.
Nutnosť mať platný zdravotný preukaz a byť bezúhonný.
Nutnosť mať platný zdravotný preukaz a byť bezúhonný.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Počet rokov praxe
3
5
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
Organizovanie a plánovanie práce
Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
Rozhodovanie
Tvorivosť (kreativita)
Vedenie ľudí
Motivovanie ľudí
Organizovanie a plánovanie práce
Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
Rozhodovanie
Tvorivosť (kreativita)
Vedenie ľudí
Motivovanie ľudí