Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér reštaurácie IASAI Food Bar Bratislava - najlepšia tématická reštaurácia 2021 na Slovensku
FOU ZOO restaurants s.r.o.
- Miesto práce: Hviezdoslavovo námestie 14, Bratislava
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 2 200 - 2 700 EUR/mesiac- mesačne % z výsledku hospodárenia
- Termín nástupu: ihneď
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Reštaurácia IASAI Food bar sa nachádza na Hviezdoslavovom námestí – na hlavnej promenáde a patrí k lídrom Slovenskej gastronómie. Hľadáme kreatívnych a namotivovaných ľudí, ktorí milujú kvalitnú gastronómiu a pomôžu nám sprostredkovať našim hosťom gastronomický zážitok. Svojim produktom sme zameraný na kvalitné sushi a prevažne na jedlá z prvotriednych rýb a morských plodov. IASAI vyhralo ocenenie - 1.miesto Tématická reštaurácia na Slovensku 2021 od Gurmán Awards.
Hľadáme produktovo - orientovaného manažéra, ktorý by rád prispel svojimi nápadmi a bol zároveň súčasťou nášho konceptu.
Hľadáme manažéra, ktorý má skúseností s riadením reštaurácie a má dobrú orientáciu v číslach a ekonomických výsledkoch.
Čo bude manažér IASAI robiť:
- Výber, zaškoľovanie a starostlivosť o personál v prevádzke
- Riadenie personálu – plánovanie smien, prideľovanie úloh – ich kontrola, hodnotenie
zamestnancov
- Výber vhodných dodávateľov barového produktu a komunikácia s nimi
- Objednávanie, preberanie a kontrola dodaného tovaru
- Zodpovednosť za personálnu agendu na prevádzke, BOZP a OPP - približne 25
zamestnancov
- Podieľanie sa na ekonomických výsledkoch prevádzky – zodpovednosť za nich
- Nastavenie motivácie pre tím v prevádzke a kontrola dosahovania cieľov
- Kalkulácia jedál a nápojov + zodpovednosť za skladovú evidenciu
- Spolupráca so šéfkuchárom a executive manažérom, zároveň úzka spolupráca s
floor
manažérom
- Organizačné zabezpečenie prevádzky – koordinácia práce na servise a v kuchyni
- Organizácia a koordinácia eventov a špeciálnych požiadaviek hostí
- Vykonávanie mesačných inventúr na prevádzke a kontrola výsledku
- Vytváranie denných reportov a štatistík
- Zodpovednosť za dodržiavanie štandardov kvality jedál a nápojov + štandardov
servisu
v súlade s konceptom IASAI – najdôležitejšia je pre nás spokojnosť našich hostí
- Starostlivosť o hostí na každodennej báze + komunikácia s nimi priamo v prevádzke
Hľadáme produktovo - orientovaného manažéra, ktorý by rád prispel svojimi nápadmi a bol zároveň súčasťou nášho konceptu.
Hľadáme manažéra, ktorý má skúseností s riadením reštaurácie a má dobrú orientáciu v číslach a ekonomických výsledkoch.
Čo bude manažér IASAI robiť:
- Výber, zaškoľovanie a starostlivosť o personál v prevádzke
- Riadenie personálu – plánovanie smien, prideľovanie úloh – ich kontrola, hodnotenie
zamestnancov
- Výber vhodných dodávateľov barového produktu a komunikácia s nimi
- Objednávanie, preberanie a kontrola dodaného tovaru
- Zodpovednosť za personálnu agendu na prevádzke, BOZP a OPP - približne 25
zamestnancov
- Podieľanie sa na ekonomických výsledkoch prevádzky – zodpovednosť za nich
- Nastavenie motivácie pre tím v prevádzke a kontrola dosahovania cieľov
- Kalkulácia jedál a nápojov + zodpovednosť za skladovú evidenciu
- Spolupráca so šéfkuchárom a executive manažérom, zároveň úzka spolupráca s
floor
manažérom
- Organizačné zabezpečenie prevádzky – koordinácia práce na servise a v kuchyni
- Organizácia a koordinácia eventov a špeciálnych požiadaviek hostí
- Vykonávanie mesačných inventúr na prevádzke a kontrola výsledku
- Vytváranie denných reportov a štatistík
- Zodpovednosť za dodržiavanie štandardov kvality jedál a nápojov + štandardov
servisu
v súlade s konceptom IASAI – najdôležitejšia je pre nás spokojnosť našich hostí
- Starostlivosť o hostí na každodennej báze + komunikácia s nimi priamo v prevádzke
Zamestnanecké výhody, benefity
- Pracovná doba 5 dní v týždni
- Stabilné zamestnanie
- Podpora v sebarealizácii a nápadoch
- Práca v tíme skúsených profesionáloch
- Zamestnanecká karta so zľavou 50% na celé menu
- Multi-sport karta
- Stabilné zamestnanie
- Podpora v sebarealizácii a nápadoch
- Práca v tíme skúsených profesionáloch
- Zamestnanecká karta so zľavou 50% na celé menu
- Multi-sport karta
Informácie o výberovom konaní
Pracovná doba 5 dní v týždni
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
31.8.2022 (ostáva ešte 21 dní)
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
gastronómia, manažment
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Fakturácia - Základy
Personalistika - Základy
Skladové hospodárstvo - Základy
BlueGastro - Mierne pokročilý
Microsoft Excel - Mierne pokročilý
Účtovníctvo - Základy
Personalistika - Základy
Skladové hospodárstvo - Základy
BlueGastro - Mierne pokročilý
Microsoft Excel - Mierne pokročilý
Účtovníctvo - Základy
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
2 roky skúsenosť s riadením gastro prevádzky a vedeniu tímu do 20 zamestnancov
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Skúsenosť s riadením prevádzky a tímu 2 roky
- Samostatnosť a spoľahlivosť
- Schopnosť efektívneho vedenia, motivovania a rozvoja
tímu prevádzky
- Komunikácia a dôsledná práca s hosťom
- Skúsenosť so skladovým hospodárstvom, inventúrami
a receptúrami jedál
- Lojálnosť
- Skúsenosť s evidovaním a sledovaním hospodárenia
prevádzky na mesačnej báze
- Samostatnosť a spoľahlivosť
- Schopnosť efektívneho vedenia, motivovania a rozvoja
tímu prevádzky
- Komunikácia a dôsledná práca s hosťom
- Skúsenosť so skladovým hospodárstvom, inventúrami
a receptúrami jedál
- Lojálnosť
- Skúsenosť s evidovaním a sledovaním hospodárenia
prevádzky na mesačnej báze
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Reštaurácia IASAI Food bar a FOO ZOO patrí dlhodobo k lídrom Slovenskej gastronómie. Hľadáme kreatívnych ľudí, ktorí milujú kvalitnú gastronómiu a pomôžu nám sprostredkovať unikátny gastronomický zážitok ešte početnejšej klientele. IASAI vyhralo ocenenie - 1.miesto Tématická reštaurácia na Slovensku 2021 od Gurmán Awards.