Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér závodného stravovania - šéfkuchár
FOOD TIME s. r. o.
- Miesto práce: Partizánska 916, Bánovce nad Bebravou
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 800 - 2 200 EUR/mesiacUvedená mzda je za štandardný 8 hodinový pracovný čas. V prípade záujmu možnosť platených nadčasov.
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Vedenie väčšieho kolektívu ľudí
- Tvorba jedálnych lístkov
- Zodpovednosť za inventúry
- Komunikácia s dodávateľmi
- Objednávanie tovaru
- Zodpovednosť za kvalitu pripravených jedál
- Práca iba v pracovné dni, v stabilnom čase na 8 hod. denne
- Tvorba jedálnych lístkov
- Zodpovednosť za inventúry
- Komunikácia s dodávateľmi
- Objednávanie tovaru
- Zodpovednosť za kvalitu pripravených jedál
- Práca iba v pracovné dni, v stabilnom čase na 8 hod. denne
Zamestnanecké výhody, benefity
- práca v príjemnom kolektíve
- dlhodobá istota zamestnania aj počas korony
- férové jednanie
- dlhodobá istota zamestnania aj počas korony
- férové jednanie
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
gastronómia
Prax na pozícii/v oblasti
kuchár
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- zodpovednosť
- zmysel pre načasovanie
- zmysel pre načasovanie
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť FOOD TIME je overeným dodávateľom závodného stravovania do firiem.
Už niekoľko rokov sa staráme o zdravie a výkon zamestnancov zabezpečením zdravej, vyváženej a plnohodnotnej stravy. Do firemných kantín a jedální zabezpečujeme čerstvé denné menu v podobe obedov a večerí a tiež zabezpečujeme prevádzku firemných bufetov.
Už niekoľko rokov sa staráme o zdravie a výkon zamestnancov zabezpečením zdravej, vyváženej a plnohodnotnej stravy. Do firemných kantín a jedální zabezpečujeme čerstvé denné menu v podobe obedov a večerí a tiež zabezpečujeme prevádzku firemných bufetov.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov