Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
EL Lobo, s.r.o.
- Miesto práce: Pribinova, Bratislava
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 900 EUR/mesiac
- Termín nástupu: ihneď
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme kreatívneho a zodpovedného kuchára s praxou na trvalý pracovný pomer do reštaurácie La Marine v komplexe Eurovea na nábreží Dunaja.
Zamestnanecké výhody, benefity
- Multisport karta
- Káva a nealko nápoje počas pracovného dňa
- Bezplatná strava počas pracovného dňa
- Zľavy mimo pracovnú dobu na všetkých prevádzkach
- Pravidelné školenia a degustácie a mnoho iných
- Káva a nealko nápoje počas pracovného dňa
- Bezplatná strava počas pracovného dňa
- Zľavy mimo pracovnú dobu na všetkých prevádzkach
- Pravidelné školenia a degustácie a mnoho iných
Informácie o výberovom konaní
Prídte si po gastronomický zážitok a určite nebudete odchádzať sklamaný. Navštívte našu reštauráciu a vyberte si z ponuky denného alebo ala carte menu. Taktiež u nás môžete zorganizovať vašu narodeninovú, či firemnú párty k dispozícií máte viac ako 80 miest na sedenie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2)
Počet rokov praxe
2
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- prax na pozícií kuchár min 2 roky
- zodpovednosť
- dochvíľnosť
- vysoké pracovné nasadenie
- odolnosť voči stresu
- sebazlepšovanie
- zodpovednosť
- dochvíľnosť
- vysoké pracovné nasadenie
- odolnosť voči stresu
- sebazlepšovanie
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Desať rokov fungujeme v komplexe Eurovea s reštauráciou Brasserie La Marine, vlastne sme takí starí ako komplex sám. Za tie roky sme prešli zmenou konceptu, jedálnym lístkom a nie sme už zďaleka čisto francúzsky, hoci jedlá francúzskej kuchyne sú stále bohato zastúpené „faceliftom“ prešla aj terasa a interiér.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov