Práca SME SME.sk
Pridať inzerát

Pomocný kuchár ku grilu do Staničného Pivovaru

CLAUDE s.r.o.

Informácie o pracovnom mieste

  • Miesto práce: Staničné námestie, Košice
  • Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 6,5 EUR/hod.+ osobné ohodnotenie upresnené na osobnom pohovore
  • Termín nástupu: ihneď
  • Druh pracovného pomeru: plný úväzok

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Staň sa súčasťou nášho skvelého, mladého tímu, kde ti bude robiť radosť reprezentovať trendovú gastro prevádzku v priestoroch Stanice Košice.

- Ak je gastronómia tvojím hobby
- Ak rád rozvíjaš svoje schopnosti a posúvaš sa v oblasti gastronómie
- Ak rád pracuješ s čerstvými surovinami
- A ak je pre teba samozrejmosťou profesionálne správanie máš príležitosť zamestnať sa u nás, kde precíznu prácu vieme oceniť.

Čo robí náš-a kuchár-ka ?

- koordinuje objednávky surovín a polotovary pre výrobu jedál
- varí podľa predložených receptúr a aranžuje pripravované pokrmy s vysokým dôrazom na estetickú stránku servírovania
- zodpovedá za správne skladovanie surovín a kontroluje ich čerstvosť
- dodržuje správne technologické postupy
- podieľa sa na mesačných inventúrach

Zamestnanecké výhody, benefity

- práca počas prac. týždňa v zmenách krátkeho a dlhého týždňa
- odborné školenia tretích strán
- získanie pracovných skúseností v zázemí úspešnej spoločnosti
- možnosť kariérneho rastu
- priateľské pracovné prostredie v mladom kolektíve

Informácie o výberovom konaní

Podmienkou prijatia je platný zdravotný preukaz a osvedčenie o spôsobilosti, tj. výučný list, maturita z potravinárskeho odboru, alebo získané osvedčenie z Červeného kríža.

Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem. Kontaktovať budeme iba vybratých kandidátov, na základe zaslaných materiálov.

Zaslaním Vášho životopisu zároveň dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom výberu kandidátov v zmysle Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

kuchár, čašník

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- hospodárenie so surovinami,
- znalosť HCCP, hygienické návyky
- zodpovednosť
- dochvíľnosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

spoločnosť podnikajuca v oblasti gastronómie a iných služieb

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov