Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
Cable, s.r.o.
- Miesto práce: Wakelake, Cesta na Senec, Ružinov
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 300 - 1 900 EUR/mesiacPráca na dlhý, krátky týždeň
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme šikovných kuchárov na nasledovné pozície:
VEDÚCI SMENY KUCHYNE
Pracovná náplň : Vedenie svojej smeny, príprava ala carte menu podľa receptúr, dodržiavanie HACCP, objednávanie tovaru, dohľad nad kvalitou surovín, vyrobených jedál, komunikácia s barom, priama komunikácia s executive chefom, zodpovednosť za chod smeny v neprítomnosti executive chefa, podielanie sa na výrobe jedálneho lístka, zodpovednosť za kvalitu hotových jedál, organizovanie výrobných procesov
KUCHÁR
Pracovná náplň: Príprava denného menu, ala carte menu a eventov podľa receptúr a pokynov vedúceho smeny alebo executive chefa, dodržiavanie HACCP, podielanie sa na príprave jedálneho lístka, zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál
POMOCNÝ KUCHÁR
Príprava mis en placu, pomoc s výrobou jedál podľa nariadení vedúceho smeny, krájanie zeleniny, mäsa, ovocia, dodržiavanie pokynov nadriadeného, dodržiavanie HACCP, zodpovednosť za spracované suroviny, podielanie sa na správnom uskladnení surovín
PIZZER
Pracovná náplň: Príprava všetkého potrebného k výrobe hotovej pizze, zodpovednosť za kvalitu vydaného jedla, sledovanie skladových zásob potrebných na pizzu, komunikácia s vedúcim smeny, dodržiavanie HACCP,
VEDÚCI SMENY KUCHYNE
Pracovná náplň : Vedenie svojej smeny, príprava ala carte menu podľa receptúr, dodržiavanie HACCP, objednávanie tovaru, dohľad nad kvalitou surovín, vyrobených jedál, komunikácia s barom, priama komunikácia s executive chefom, zodpovednosť za chod smeny v neprítomnosti executive chefa, podielanie sa na výrobe jedálneho lístka, zodpovednosť za kvalitu hotových jedál, organizovanie výrobných procesov
KUCHÁR
Pracovná náplň: Príprava denného menu, ala carte menu a eventov podľa receptúr a pokynov vedúceho smeny alebo executive chefa, dodržiavanie HACCP, podielanie sa na príprave jedálneho lístka, zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál
POMOCNÝ KUCHÁR
Príprava mis en placu, pomoc s výrobou jedál podľa nariadení vedúceho smeny, krájanie zeleniny, mäsa, ovocia, dodržiavanie pokynov nadriadeného, dodržiavanie HACCP, zodpovednosť za spracované suroviny, podielanie sa na správnom uskladnení surovín
PIZZER
Pracovná náplň: Príprava všetkého potrebného k výrobe hotovej pizze, zodpovednosť za kvalitu vydaného jedla, sledovanie skladových zásob potrebných na pizzu, komunikácia s vedúcim smeny, dodržiavanie HACCP,
Zamestnanecké výhody, benefity
Využitie športových aktivít v rámci areálu počas voľných dní zdarma, zľava na jedlo počas voľna 50%, zľava na bare 20% do 50% počas voľna
(nevzťahuje sa na alkohol a cigarety)
(nevzťahuje sa na alkohol a cigarety)
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2) alebo Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Prax na pozícii/v oblasti
2
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Vyučený v odbore
Minimálna prax na rovnakej pozicií 2 roky Skúsenosti s vedením tímu
Skúsenosti s objednávaním tovaru
Odolný voči stresu
Dochvíľnosť
Zodpovednosť
Flexibilita
Minimálna prax na rovnakej pozicií 2 roky Skúsenosti s vedením tímu
Skúsenosti s objednávaním tovaru
Odolný voči stresu
Dochvíľnosť
Zodpovednosť
Flexibilita
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť prevádzkuje areál vodného lyžovania Wakelake – wakeboardový vlek, reštauráciu a bar na Zlatých pieskoch v Bratislave. Wakelake je jedinečný projekt, ktorý kombinuje wakeboarding a ďalšie športové aktivity s úžasnými gastro zážitkami a očarujúcimi letnými eventami.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov