Pomocník v profesionálnej kuchyni
BUCCANERA, s. r. o.
- Miesto práce: Bratislava-Záhorská Bystrica
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 000 - 1 200 EUR/mesiac
- Termín nástupu: 1.6.2023
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Rôzne pomocné práce v kuchyni podľa aktuálnej potreby. Ide o práce ako napr. umývanie bielych a čiernych riadov, pomoc s vynášaním jedál, prípadne iné jednoduchšie práce v kuchyni. Pomoc s udržovaním čistoty v celej reštaurácii.
Vieme akceptovať uchádzačov najrôznejšieho veku od študenta, ktorý hľadá brigádu, po seniora, ktorému nevadí energická práca. Radi prijmeme na privyrobenie rodiča na materskej dovolenke alebo absolventa odbornej školy, ktorý hľadá svoje prvé miesto.
Vieme akceptovať uchádzačov najrôznejšieho veku od študenta, ktorý hľadá brigádu, po seniora, ktorému nevadí energická práca. Radi prijmeme na privyrobenie rodiča na materskej dovolenke alebo absolventa odbornej školy, ktorý hľadá svoje prvé miesto.
Zamestnanecké výhody, benefity
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný, alebo čiastočný pracovný úväzok podľa
Zákonníka práce
• pracovný čas 170 hodín mesačne (v prípade TPP)
• dlhý - krátky týždeň
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy (iba TPP)
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím
Zákonníka práce
• pracovný čas 170 hodín mesačne (v prípade TPP)
• dlhý - krátky týždeň
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy (iba TPP)
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím
Informácie o výberovom konaní
Poprosíme Vás o zaslanie štruktúrovaného životopisu a krátkeho motivačného listu. Uchádzačov, ktorí nás zaujmú, budeme následne telefonicky kontaktovať, aby sme si s nimi dohodli krátke osobné stretnutie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
Vzdelanie v odbore
všeobecné vzdelanie
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2) alebo Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1)
Prax na pozícii/v oblasti
nie je potrebná
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Spúšťame úplne novú reštauráciu a vytvárame tím ľudí, ktorí majú vzťah k dobrému jedlu a poctivej práci. Hľadáme ľudí, ktorí sú zodpovední, pracovití a kolegiálni . Samozrejmosťou sú čistotnosť, hygienické štandardy, platný zdravotný preukaz a čistý register trestov. Uprednostňujeme nefajčiarov.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Otvárame novú kvalitnú reštauráciu v Záhorskej Bystrici v Bratislave pod názvom BISTRIC Restaurant. Reštaurácia vsádza na kvalitné lokálne suroviny, sezónnosť, gastrotradície Záhoria a Bratislavy, ale nebojí sa ani nového prístupu ku klasickým a svetovým jedlám. Reštaurácia je situovaná v novostavbe, disponuje novým moderným vybavením a vkusným interiérom. V letnej sezóne bude mať vonkajšiu terasu. Celý podnik nesie rodinné rysy a bude sa snažiť vytvoriť priateľské a férové pracovné prostredie. Reštaurácia sa bude pýšiť aj bohatou vinotékou s dobrou ponukou Slovenských a svetových vín.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov